Пълен комплект "Задругата", "Заветът", "Сказанието" и най-новата - "Месията"...

66.00лв.
На склад
1
Подробности за продукта

Пълен комплект от най-хитовата историческа сага на последните 20 години. "Хрониките на Задругата", която измести Дан Браун и Толкин от класациите.

Невероятната история на тайната организация на цар Шишман, която е помогнала на народа да оцелее. Но и историята на древната мъдрост на българите, която стои в основата на този успех.

Масони, йезуити, тамплиери... Всички те са се провалили. "Тайни" организации, за които всички са разбрали. Единствената успешна тайна организация е онази, за която никой не е научил. И тя самата е решила кога да се разкрие, и как да използва това за последващите си цели. Задругата - българската, създадена в края на 14 век, е истинската мистика и тайнство, тя е успялата завера, в името на един народ...

"Задругата" бе най-продаваната книга през 2019 г. "Заветът" - през 2020 г. "Сказанието" е абсолютният хит от 2021 г., когато излезе. А "Месията" е книжното събитие на 2024 г.

Комплектът се състои от 1 голяма двойна книга, която обединява първите 2 части - "Задругата" и "Заветът". "Сказанието" и "Месията" са стандартни. Общо 66 лв., с безплатна доставка за България.

Добри Божилов е най-уникалният български писател, не си мислете че сте срещали нещо подобно. Стилът му е неповторим, надминава всичко познато... Оценката на читателите, и отзивите им, е вдъхновяваща...

Всички книги са с АВТОГРАФ от автора...

Доставката с куриер е до най-близкия офис на Еконт...

Добави в любими